Werkwijze

Werkwijze van begin tot eind

Voor de thuisgebruiker proberen wij zoveel mogelijk dat na het telefonisch melden of via whatsapp de computer hier komt te staan. Het kost namelijk bij iemand thuis veel meer tijd om een systeem te maken. Alle benodigde middelen heb je namelijk niet altijd bij de hand wanneer je op locatie bent.

De dienst begint met een belletje of whatsapp bericht.

Vaak komt hier een telefoongesprek achteraan waar uit we bepalen wat de storing is. Wanneer de storing klein lijkt te zijn kiezen we nog wel voor langs komen. We plannen een datum en tijdstip in om langs te komen.

Storing op locatie

We kijken naar het probleem en lossen het ter plekke op of nemen het systeem mee.

Wanneer de storing ter plekke is opgelost wordt er een factuur opgesteld deze is indien op locatie altijd uurtje factuur met een minimum van 1 uur.

Wanneer de storing niet direct is optelossen nemen wij de machine mee en gaan kijken wat er mee aan de hand is. Indien de machine mee gaat wordt altijd een indicatie gemaakt van de kosten en wanneer de machine klaar is. Dan kan de machine door de klant weer worden opgehaald of wordt hij door ons bezorgt.

We laten de klant altijd even zelf kijken naar de machine of alles goed is. Mochten er nog dingen ontbreken dan kunnen deze als nog op dat moment afgerond worden.

Onze veiligheidsvoorschriften en nazorg 

Voor de meeste diensten hanteren wij standaard geen backup. Tenzij de klant hier zelf voor gekozen heeft voor een data backup. Echter door de ervaring worden voor ingrijpende wijzigingen aanpassingen of reparaties toch een backup gemaakt. Om er zeker te zijn dat er niet achteraf dingen kwijt zijn. We proberen hiermee zoveel mogelijk met de klant mee te denken en zullen altijd duidelijke instructie geven wanneer het verstandig is om een backup te maken.

De nazorg die we leveren is 1 van de belangrijkste dingen wanneer een klant iets heeft gekocht bij ons zullen we er ook eerst voor zorgen dat alles duidelijk is en de klant tevreden. Zo kunnen we snel schakelen wanneer er iets ontbreekt en dergelijke. Dat is misschien ook wel de reden dat een laptop kopen bij gt ict service niet altijd de scherpste prijs is maar wel alleen maar kwaliteit. Wij leveren geen goedkope systemen waardoor de klant zeker weet dat hij iets koopt wat jaren mee kan gaan met plezier.

Onder het motto wij zijn pas tevreden wanneer u zelf tevreden bent.

Vrijblijvend adviesgesprek? of wilt u direct gebruik maken van onze services?

Afspraak maken

GT ICT Services

Tureluur 93
8281EW Genemuiden

Copyright GT ICT Service 2019 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06 - 111 68 205 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.