Netwerken & Internet

Netwerken

Contact

Contact opnemen

Internet abonnement

Advies

Je vind je internet abonnement erg duur of traag kun je bij ons terecht voor advies wij gaan samen kijken naar de juiste oplossing.

Of misschien zit het probleem wel in je wifi of bedraade verbinding we gaan dan eerst een onderzoek doen of deze nog wel van deze tijd zijn. Zo niet gaan we hem vervangen of wij leveren apparatuur waardoor je het zelf kan.

Veel thuisgebruikers hebben een standaard wifi modem beneden staan. Echter voor de wat zwaardere gebruikers onder ons en mensen die op zolder ook wifi willen hebben voldoet dit totaal niet. Voor deze mensen kom ik graag langs om alles eens goed in kaart te brengen.

Bekabelt

Hoge en stabiele internetverbinding / netwerk

Het bedraade netwerk wordt niet veel meer gebruikt in deze markt. Vaak zijn het mensen die een hoge snelheid nodig hebben. Voor deze mensen is het belangrijk dat de doorvoer zo hoog mogelijk. Hiervoor kom ik graag langs om eens te kijken advies te geven, apparatuur te vervangen of om een storing te verhelpen.

Wifi

Storing snelheid verlies

Misschien is het veranderen van een kanaal al genoeg om wat meer snelheid te krijgen. Het is bij wifi namelijk zo dat veel routers standaard allemaal op het zelfde kanaal afgeleverd worden. Hierdoor is de kans groot dat jij en de buren het zelfde kanaal gebruiken waardoor je snelheid mis loopt wat niet nodig is.

Meer signaal nodig

Ook zoals hier boven beschreven willen veel mensen tegenwoordig ook op wifi zolder. Denk aan kinderen die boven slapen of een studeer kamer. Hiervoor zal het wifi netwerk veranderd moeten worden en er extra wifi ap’s geplaatst moeten worden. Door in het huis een goede verdeling te maken van ap’s is het mogelijk om het hele huis dekkend te krijgen. Ook steeds meer mensen willen wifi in de tuin hebben om buiten van een muziek en filmpjes te kunnen genieten. Zeker in nieuwbouw en met een lange tuin komt je standaard router er niet hiervoor zal dus ook een extra router geplaatst moeten worden.

Verder is er nog de keuze om dit te doen door overal een netwerk kabel heen te trekken of gebruik te maken van power over ethernet (powerline). Het best is natuurlijk overal een netwerk kabel heen maar is deze keuze er niet dan zijn er zeker andere oplossingen.

Vrijblijvend adviesgesprek? of wilt u direct gebruik maken van onze services?

Afspraak maken

GT ICT Services

Tureluur 93
8281EW Genemuiden

Copyright GT ICT Service 2019 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06 - 111 68 205 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.