Systeembeheer en onderhoud

Systeembeheer

Contact

Contact opnemen

Onderhoud van uw computer

Systeembeheer is zowel nodig thuis als op de zaak. Af en toe moet een computer ook wat onderhoud hebben. Denk hierbij aan het opschonen een computer verzameld door gebruik altijd verschillende informatie die eigenlijk niet nodig is voor verder gebruik. Wanneer dit heel veel bestanden worden is het tijd dat er een opschoon actie gebeurt. Deze opschoon actie kunnen wij voor u uitvoeren.

Ook komt het regelmatig voor dat er per ongeluk een verkeerd stukje software wordt geïnstalleerd of een virus deze kunnen wij voor u verwijderen.

Ook een computer blijft een gevoelig apparaat waar een storing rare popups alles  op kan gebeuren. Deze storing kunnen wij voor u verhelpen.

Wordt u computer traag heeft u een virus/storing wij staan voor u klaar.

Wanneer een machine te oud wordt en het geen zin meer heeft om hem op te schonen zullen we dit dan ook vermelden. Tevens is het dan mogelijk om via GT Ict Service een nieuwe machine aan te schaffen. Zo heeft u advies bij een nieuwe machine en kan alles netjes overgezet worden zodat u snel weer verder kan.

Traagheid van uw computer

Je computer is traag geeft veel pop-ups in beeld of je hebt een virus. Bij GT Ict Service kun je dan ook terecht je brengt je systeem langs of wij komen op locatie om te kijken wat er aan de hand is. Wanneer je al langer klant bij ons bent kan het ook remote soms uitgevoerd worden.

Wanneer je een bedrijf hebt en je bent niet tevreden met de huidige ict partij. Dan kunnen wij het beheer over nemen. Wel komen wij dan eerst langs om alles inzichtelijk te krijgen zodat wij een goed beheer voor u uit kunnen voeren.

Hardware & onderdelen

Ook repareren wij en vervangen wij hardware in verschillende apparaten. Is machine traag dan kan het best zijn dat de harde schijf aan vervanging toe is. Deze wordt dan vervangen meestal door een SSD dit is een nieuw soort harde schijf die u machine vele malen sneller maakt. Dit is 1 van de diensten die wij heel vaak doen. Aangezien het preventief vervangen van de schijf voor zoveel verbeteringen zorgt. De machine start sneller op alles werkt sneller geen beweegbare onderdelen meer in de schijf. Met andere woorden door een kleine investering kun je veel gebruiksgemak krijgen van je machine.

Ook wil het nog wel eens zijn dat een machine traag is door te weinig gebeuren dit kunnen wij ook voor u bij plaatsen.

Oplaadproblemen van uw laptop

Bij laptops komt het vaak voor dat hij niet meer wil opladen. Vaak is het de adapter of de dc jack beiden zijn vervangbaar en leverbaar via ons. Wel is het zo dat een dc jack indien deze op het moederbord is gesoldeerd een ingrijpende klus is. Dan wordt eerst gekeken of je laptop het nog waard is.

 

Vrijblijvend adviesgesprek? of wilt u direct gebruik maken van onze services?

Afspraak maken

GT ICT Services

Tureluur 93
8281EW Genemuiden

Copyright GT ICT Service 2019 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06 - 111 68 205 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.