Zakelijk ICT

Zakelijk ICT

Contact

Contact opnemen

Serverbeheer

Serverbeheer komt natuurlijk alleen voor in de zakelijke markt. Wanneer een bedrijf wat groeit of om de efficiëntie omhoog te krijgen. Wordt er vaak gebruik gemaakt van een server. Een server oplossing kan er voor zorgen dat je overal snel bij je informatie terecht kan. Ook zorgt het voor een stukje veiligheid. Aangezien er met een server gebruik gemaakt kan worden van verschillende gebruikers en groepen. Aan een groep koppel je verschillende rechten zodat er een structuur ontstaat wat welke groep wel en niet mag. Daarna koppel je deze groep aan een bepaalde gebruiker. Hiermee zorg je dat er een structuur komt wat per medewerker functie instelbaar is.

Tevens wanneer alles op een server staat heb je geen probleem meer wanneer een computer crasht of een virus heeft alles staat toch op de server.

Hierbij kunnen wij je adviseren over de inrichting tevens richten wij servers in en doen het beheer hier van. Wanneer een storing op de server plaats vind kun je dus snel weer verder werken na een belletje naar GT Ict Service. Maar ook wanneer je nog geen server hebt en je wilt weten wat de mogelijkheden zijn ben je hier aan het juiste adres.

Wij doen het beheer inrichten en onderhoud aan alle merken servers. We zijn dan ook gespecialiseerd in Windows servers door meerdere jaren ervaring.

Zakelijk netwerk

Voor de zakelijke markt is het netwerk verbinding het belangrijkst van alles. Wanneer je geen netwerk hebt kan er ook geen data transport plaats vinden. Daarom is het belangrijk om een goed betrouwbaar netwerk aan te leggen. Veel bedrijven komen er pas achter wat het verschil is tussen zakelijke apparatuur en thuis gebruik appratuur wanneer ze de overstap hebben gemaakt.

Hierdoor zal de betrouwbaarheid van je netwerk aanzienlijk toe nemen. Ook krijg je door een zakelijk netwerk meer mogelijkheden denk aan beveiliging niet iedereen kan overal meer bij komen. Er is een mogelijkheid om een gasten netwerk te maken.

Een krachtig zakelijke netwerk, in 3 fases

Voor de zakelijke markt kan ik het netwerk aanleggen van a tot z. Hiervoor kunnen wij een bureaumeting maken om te zien hoeveel ap’s er nodig zijn in een pand. Zo heb je altijd overal een goede dekking. Wel is het belangrijk om vooraf te weten van welke diensten je over wifi gebruik gaat maken. Zodat op basis van deze specs een goed wifi netwerk gemaakt kunnen worden.

Een goed wifi netwerk bestaat uit verschillende fases. De eerste fase is een bureaumeting met een muren meting. Hiervoor wordt op locatie de demping gemeten van de muren zodat hier na deze muren ingetekend kunnen worden in een software pakket. Hiervoor moet wel een goede plattegrond aanwezig zijn op locatie.

De volgende fase is het intekenen van ap’s in de software om te zien hoeveel ap’s er nodig zijn in een pand. Voor een data netwerk gaan wij uit van 75dbm dit is voor de meeste apparaten een zeer goede dekking.

Fase 3 is het plaatsen van de ap’s hiervoor moet natuurlijk wel eerst de kabels er liggen. Dit kan door de klant zelf gedaan worden uitbesteed of indien het niet veel werk is kan GT Ict Service dit ook voor u doen. De bekabeling wordt altijd van te voren overlegt hoe deze aangepakt gaat worden. Zodat iedereen duidelijk weet hoe het zit.

Ook kunnen wij een onafhankelijke nameting voor u doen om te kijken of het netwerk de juiste specs heeft. In de praktijk kan dit namelijk beter worden gedaan door een derde partij aangezien deze onafhankelijk is.

Vrijblijvend adviesgesprek? of wilt u direct gebruik maken van onze services?

Afspraak maken

GT ICT Services

Tureluur 93
8281EW Genemuiden

Copyright GT ICT Service 2019 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06 - 111 68 205 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.